ZÖLD ALFÖLD HIGIÉNIA KFT. – VASALÓTÁRS.HU SZOLGÁLTATÁS

ÜZLETSZABÁLYZAT

1. VASALÓTÁRS.HU SZOLGÁLTATÁS TÁRGYA

A ZÖLD ALFÖLD HIGIÉNIA KFT. (a továbbiakban: szolgáltató) vállalja teljes körű alsó és felső ruházat, valamint egyéb textíliák kézi vasalását, magánszemélyek és közületek részére.

2. MEGRENDELÉS

A vasalással kapcsolatos információkat, észrevételeket, kéréseket a megrendelés leadásakor a megrendelő lapon rögzítjük. Minden megrendelő lap 2 példányban készül, melyet a megrendelő és a szolgáltató az átvétel során aláír. Ezekből 1 példány a megrendelőt illeti, 1 példány pedig a szolgáltatónál marad. A megrendelő lapnak tartalmaznia kell a megrendelő nevét, telefonszámát, címét, a vasaltatni kívánt ruha mennyiségét és a vállalt szolgáltatás ellenértékét, magyar forintban meghatározva, valamint a szolgáltatás elvégzésének vállalási dátumát.

Ha átvételkor a textíliák felületén sérülés vagy folt található, a bevarrt, kezelési utasításokat tartalmazó címke (textil kressz) hiányzik, vagy nem olvasható, a szolgáltató nem köteles felelősséget vállalni az adott ruhadarabok, textíliák épségéért. Ezekben az esetekben a megrendelő saját felelősségére veszi igénybe a szolgáltatást. Kezelési utasítást eredendően nem tartalmazó textília (pl. függöny) esetén a szolgáltató a legjobb gyakorlat szerint köteles eljárni, a megrendelő azonban ilyen esetben is a saját felelősségére veszi igénybe a szolgáltatást.

A vasaltatni kívánt textíliákat a ZÖLD ALFÖLD HIGIÉNIA KFT. üzletében (6400 Kiskunhalas, Mátyás tér 9.), annak nyitvatartási idejétől függetlenül hétfői napokon 16:00-18:00 óra között és szerdai napokon 16:00-18:00 óra között lehet leadni, majd a szolgáltatás igénybevételét követően telefonos értesítés után, egyeztetett időpontban ugyan itt lehet átvenni. Átvételhez az átadáskor kézhez vett megrendelő lapot be kell mutatni.

Minimális rendelési mennyiség ruhanemű esetén 10db, kényes textíliák, függönyök, drapériák és egyéb lakástextilek esetén nincsen.

Vasalás előtt minden ruhadarabot, textíliát leellenőrizünk és észrevételeinket dokumentáljuk. A ZÖLD ALFÖLD HIGIÉNIA KFT. jogosult külön értesítés nélkül a megrendelés szabályait egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítások az üzletben kifüggesztett üzletszabályzatban, valamint a vasalotars.hu weboldalon olvashatók. A módosítások kizárólag új megrendelésekre érvényesíthetőek.

A szolgáltatásról további tájékoztatást az üzletben (6400 Kiskunhalas, Mátyás tér 9.), a 77/425-756–os telefonszámon vagy az info@vasalotars.hu e-mail címen kaphat.

3. ÁRAK

A fenti kategóriába be nem sorolható textíliák az átvételkor egyedi elbírálásban részesülnek.

Sürgősségi felár egységesen: 500Ft/kg

A textíliák kényességét a címke alapján, illetve átvételkor ellenőrizzük és felvezetjük a megrendelő lapra. Vállfás ruhák esetén saját vállfán kérjük a ruhadarabokat leadni, a ruhadarabokkal együtt leadott vállfák számát a megrendelőlapon rögzítjük és egyedileg azonosítjuk. Ennek hiányában 100 Ft/db áron tudunk vállfát biztosítani.

4. FIZETÉSI FELTÉTELEK

A szolgáltatás árai minden esetben tartalmazzák az Áfa-t. A fizetés átvételkor készpénzben történik. Előleg nyújtására van lehetőség, ill. a szolgáltató előleget kérhet, amennyiben ezt a vasalásra leadott textília tekintetében szükségesnek látja. Amennyiben előleg fizetésére sor kerül, ennek tényét és összegét a megrendelő lapra fel kell vezetni. A végső (vagy előleg esetén a fennmaradó) fizetendő árat a megrendelő lap tartalmazza, amely a szolgáltatás összes költségét magában foglalja. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, melyről a vásárlók az üzletben, telefonon, vagy e-mailben tájékozódhatnak.

5. GARANCIA ÉS FELELŐSSÉG

A ZÖLD ALFÖLD HIGIÉNIA KFT.-nek joga van elállni a megbízástól abban az esetben, ha a ruhadarab kivasalása irreálisan nagy kockázatot és meglehetősen sok munkaórát venne igénybe. Az általunk fizetett kártérítés maximális összege 3.500 Ft/ruhadarab amennyiben bizonyíthatóan cégünk okoz sérülést az átvett ruhadarabon.

Vasalás előtt minden ruhadarabot ellenőrzünk, és ha bármilyen hibát találunk rajta, ami a vasalás közben további károsodást okozhat, az adott ruhadarabot külön csomagolva, vasalás nélkül visszaszolgáltatjuk, melyről a vevőt a vasalás megkezdése előtt tájékoztatjuk.

CSAK TISZTA, MÁR KIMOSOTT RUHADARABOKAT ÁLL MÓDUNKBAN KIVASALNI. A SZOLGÁLTATÁSI IGÉNYBEVÉTELE UTÁN REKLAMÁCIÓT NEM FOGADUNK EL.

6. ADATVÉDELEM

A ZÖLD ALFÖLD HIGIÉNIA KFT. kizárólag olyan személyes adatokat kér a vevőitől, melyek a megrendeléshez feltétlenül szükségesek. A vevők által megadott adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek nem adja tovább, adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően járunk el. A megrendeléskor megadott adatokat a cégünk saját belső felhasználására, statisztikák készítése céljából felhasználhatja. A vásárlók személyes adataik megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jövőben kezelje, feldolgozza, tárolja.

7. ÉRVÉNYESSÉG

A vevő a megrendelő lap aláírásával tudomásul veszi és elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglalt összes feltételt.

Kelt: Kiskunhalas, 2018. július 1.

Zöld Alföld Higiénia Kft.
6400 Kiskunhalas, Mátyás tér 9.
Tel.: 77/425-756
info@zoldalfold.hu
zoldalfold.hu